"Ajaton boudoir, hengästyttävän kaunis kuvauslokaatio, unohtumaton elämys - boudoir on juuri tätä, mutta se on myös paljon muuta.  "


Boudoirkuvauksessa on kyse sensuellista kauneudesta, eleganssista ja taiteesta, mutta ennen kaikkea boudoirin maailmassa on kyse totuudesta ja itsensä löytämisestä uudelleen valvollisuuksian, vaatimusta ja odotusten painolastin alta. Boudoir on itsensä näkemistä uudessa valossa - se on elämää muuttava kokemus. Se on perhosia vatsassa, askel kauas omalta mukavuusalueelta - pelkojen ja epävarmuuksien ylitse astumista.

Boudoirelämys


Boudoir on siinä mielessä maagista, että valokuvauskokemuksen ja kuvien kautta monet tyypillisesti epäkohtina pidetyt kohdat vartalossa voivat saada täysin uudenlaisen merkityksen.


Boudoiriin erikoistunut valokuvaaja osaa ohjata asiakasta siten, että kuvissa huomio kiinnittyy epäkohtien sijasta kauneuteen - siihen sensuelliin kauneuteen, joka on koko ajan ollut läsnä, mutta joka on unohtunut tai jäänyt ehkä ikävien kommenttien tai itsekritiikin alle.

Reset


Olet ehkä uuden elämäntilanteen äärellä tai tienristeyksessä, jossa on aika kääntyä kohti uutta. Boudoirkuvaus on kuin resetointipainike - seikkailu, johon heittäydyt ja jonka jälkeen et ole entisesi. Löydät itsestäsi uudenlaista rohkeutta, valovoimaa ja itsesi hyväksymistä.


Parhaimmillaan boudoir voi muuttaa koko sen todellisuuden, missä olet itsesi tottunut näkemään. Kauneimmat boudoirkokemukset ovat niitä, joissa nähdään omassa vartalossa se voima ja sensuelli valo, jonka luulit kadottaneesi tai jota et ehkä koskaan aiemmin ole huomannut.

Galleria


"Et koskaan ole niin kaunis ja nuori, kuin olet tänään." Boudoirelämys on lahja itsellesi. Se on sensuellin naiseuden ylistys ja naisellisuuden häpeilemätöntä juhlistamista. Samaan aikaan se on hauskaa, kevyttä ja ihanaa - taianomaista.


Boudoirkuvauksen jälkeen saat itsellesi runsaan gallerian, josta pääset kaikessa rauhassa valitsemaan ne kaikkein kauneimmat. Jokaiseen kuvaukseen kuuluu 15 kappaletta ammattimaisesti editoituja kuvia, jotka ovat vain sinun.


Kuvia ei koskaan julkaista missään, eikä kenelläkään toisella ole pääsyä salasanalla suojattuun galleriaasi. Kuvaus on aina täysin luottamuksellinen, eikä nimeäsi tai kuviasi julkaista ilman lupaasi. Varauskalenterissa ei myöskään koskaan lue asiakkaan nimeä, joten jos haluat boudoirkuvauksen olevan salaisuus, se pysyy sellaisena.