Yritys- ja tuotekuvaukset

Kuvien ei ole tarkoitus olla vain kauniita ja kutsuvia markkinoinnin työkaluja. Laadukkaat ja ajatuksella suunnitellut kuvat herättävät yrityksen ja sen brändin henkiin, luovat mielikuvia tuoden yritykselle näkyvyyttä ja tulosta. Valokuvaajana tehtäväni on luoda brändi-ilmeen mukaista, oikeaan kohderyhmään vetoavaa materiaalia. Tarjoan palveluja all inclusive -paketeista alkaen, jolloin asiakas voi jättää kaiken stailauksesta kuvausjärjestelyihin sekä lopputuotteeseen, ammattilaisen käsiin.

Räätälöin yrityksen tarpeista käsin juuri Teidän brändiinne sopivan paketin. Tarvittaessa palveluun sisältyy myös tekstisisältö.

Kaikki alkaa tapaamisesta, jossa asiakas tuo esille toiveita yrityskuvien tulevasta ilmeestä. Sinulla ei tarvitse olla tarkkaa mielikuvaa valmiista lopputuloksesta tai ideoita omasta takaa. Tutustumispalaverin aikana tarina alkaa kirjoittua ja kuvien idea hahmottua. Varaan suunnitteluun aikaa tyypillisesti viikon, jonka jälkeen esittelen asiakkaalle idean kuvausten toteutuksesta.

Valokuvia voi käyttää esimerkiksi yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisen median alustoilla tai painomateriaaleissa. Paketteihin kuuluvat aina kuvien kansainväliset julkaisu- sekä käyttöoikeudet.

Tekstisisällöt kuuluvat tarvittaessa kokonaisuuteen ja silloin asiakas saa itselleen valmiin paketin tai useampia paketteja julkaistavaksi.

Tutustutaanko?

Linkkien kautta löytyy asiakasyritysteni kuviin taltioitua taikaa. Ilman vetoavaa ja laadukasta kuvaa lumo jää puolitiehen, eikö totta?

Yritysasiakasreferenssit