HERKKIÄ, SENSUELLEJA, TYYLIKKÄITÄ - EHKÄ JOPA ROHKEITA KUVIA SINUSTA?
ASTU BOUDOIRIN LUMOAVAAN MAAILMAAN


Oletko juuri nyt elämän käännekohdassa tai suuren muutoksen äärellä? Ehkä ensi kertaa uudessa elämäntilanteessa tai astumassa vieraalle ja tuntemattomalle maaperälle. Haluaisitko nähdä itsesi aivan uudessa valossa? Juhlia tärkeää päivää tai uutta ajanjaksoa? Ehkä haluat kokea jotakin kuplivan hauskaa, kevyttä ja erilaista? Entä jos varaat itsellesi ylellisen kuvauselämyksen upeassa miljöössä. Ammattitaitoinen, boudoirkuvauksiin erikoistunut valokuvaaja luo rennon ilmapiirin ja ottaa täydelliset kuvat sinusta. Boudoirkuvaus on kuin taikuutta - sinun pitää vain uskaltaa heittäytyä uuteen, lumoavaan maailmaan. Kuvauksen jälkeen tunnet olosi voimakkaaksi ja nähtyäsi kuvagallerian et ole entisesi - näet itsesi uudella tavalla kauniina, vahvana ja valovoimaisena. Varaa oma kuvausaikasi täyttämällä alla oleva lomake ja saat vapaana olevat kuvausajat tiedoksesi! 


Boudoirkuvaus voi olla sensuelli, rohkea, kaunis - tai jotain muuta, mikä tuntuu juuri sinusta oikealta ja hyvältä. Ei ole mitään tiettyä yhtä ja oikeaa tapaa toteuttaa boudoirkuvaus. Voit pukea yllesi asun, joka tuntuu mukavalta ja jossa tunnet itsesi kauniiksi. Voit riisuutua juuri sen verran, mikä tuntuu sinusta hyvältä ja päättää sen vaikka vasta kuvauksen edetessä. Kuvaushetki on turvallinen tila, jossa tärkeintä on se, että kokemus on Sinulle mukava, unohtumaton ja voimaa antava elämys. Ehkä astut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle tai haluat vahvistaa omaa naisellisuuttasi ja nähdä itsesi aivan uudessa valossa.


Minä olen Natalie, ammattikuvaaja, jonka missiona on tehdä kuvaustilanteesta hetki, jossa juuri Sinä voit loistaa omalla ainutlaatuisella tavallasi. Uskon vahvasti siihen, että jokaisella meistä on oma tarinamme ja omat piirteemme, jotka tekevät meistä kauniita juuri sellaisina kuin olemme. Luon aina kuvausympäristön, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja itsevarmaksi.

Seuraavat kuvauspäivät Helsingissä:

12.6. - 16.6.

15.8. - 18.8.

7.9. - 10.9.


Seuraavat kuvauspäivät Tampereella:

11.7. - 14.7.


Varaukset ja tiedustelut:

hello@ellanatalie.fi / +358503530776
"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty."

- Maya AngelouMitä asiakkaani sanovat kuvauselämyksestä

Kysymyksiä ja pelkoja? Anna kun arvaan...


Lukemattomat muut naiset ovat miettineet samoja kysymyksiä, joten älä huoli - kaikkeen löytyy vastaus.


Pelko: "En pidä siitä, miltä näytän valokuvissa..."

Vastaus: Ei huolta - olen asiantuntija ja ohjaan sinua koko valokuvauksen ajan. Tiedän, kuinka poseerata, jotta nainen näyttää kauniilta kaikkien muotojen ja oman kokonsa kanssa! Ohjaan sinua ilmeistäsi aina sormenpäihisi asti.


Pelko: "En ole varma itsestäni, kuten sivustosi mallit..."

Vastaus: Arvaa mitä? He tunsivat samoin! Lähes jokainen nainen, jonka valokuvaan, EI ole malli, vaan he ovat ihan tavallisia naisia - aivan kuten sinäkin. Lupaan, että kun olemme valmiita, tunnet olosi mukavaksi omassa ihossasi ja valmiit kuvat nähtyäsi päästät irti negatiivisista asioista, joita olet ehkä ajatellut ulkonäöstäsi.


Pelko: "En ole saavuttanut painonpudotustavoitteitani..."

Vastaus: Olet upea - nyt ja aina! Painosi EI määritä sinua, eikä vaikuta kauneuteesi millään tavalla. Mitkään epävarmuudet, joita sinulla on, eivät ole ongelma - lupaan sen!


Tiedän, sinulla voi vielä olla vastaamattomia kysymyksiä. Ethän epäröi ottaa yhteyttä! Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys:


Mitä voin odottaa kuvaukselta? Mukavaa, rentoa ja kiireetöntä kuvaushetkeä, jossa ehkä ylität oman mukavuusalueesi ja löydät aivan uusia puolia itsestäsi. Ja totta kai upeat kuvat, joissa näet itsesi aivan uudessa valossa.


Mitä minun tulisi pukea päälleni? Kuvauslookisi saa olla juuri sellainen kuin sinä olet. Tyylisi voi olla luonnollinen, rohkea tai sensuelli - kunhan koet sen omaksesi. Kuvauslook on parhaimmillaan silloin, kun se sopii juuri sinun tyyliisi ja jossa koet olevasi kauneimmillasi.


Jaetaanko kuviani verkossa? Ei missään tapauksessa, jos et siihen itse anna lupaa.


Entä jos olen ujo kameran edessä? Olet juuri sellainen kuin olet, jätä kaikki muu minulle.


Onko kuviani käsitelty jälkikäteen? Kaikki kuvat editoidaan kauniiksi online galleriaksi, josta saat valita kaikkein ihanimmat itsellesi!


Voinko maksaa laskun osamaksulla? Voit maksaa laskun joustavasti ja kuluttomasti kuukausierissä.

Tervetuloa boudoirkuvauksiin Tampereelle TAI Helsinkiin


Seuraavat kuvauspäivät ovat Tampereella 17.-19.5.2024 ainutlaatuisessa kartanomiljöössä ja Helsingissä 12.6.-16.6. upeassa luksushotellissa.

Varaa oma kuvausaikasi täyttämällä yhteystietolomake.


Seuraavat kuvauspäivät Helsingissä:

12.6. - 16.6.

15.8. - 18.8.

7.9. - 10.9.

Seuraavat kuvauspäivät Tampereella:

17.5. - 19.5.

11.7. - 14.7.