Herkkiä, sensuelleja, tyylikkäitä - ehkä jopa rohkeita kuvia sinusta

astu loppukesän seikkailuun!


Oletko juuri nyt elämän käännekohdassa tai suuren muutoksen äärellä? Ehkä ensi kertaa uudessa elämäntilanteessa tai astumassa vieraalle ja tuntemattomalle maaperälle.


Haluaisitko nähdä itsesi aivan uudessa valossa? Juhlia tärkeää päivää tai uutta ajanjaksoa? Ehkä haluat kokea jotakin kuplivan hauskaa, kevyttä ja erilaista? Entä jos varaat itsellesi ylellisen kuvauselämyksen Helsingissä 15.8. - 18.8. Kuvaamme tällä kertaa aivan uudessa miljöössä, hengästyttävän kauniissa luksushotellissa. Ammattitaitoinen, boudoirkuvauksiin erikoistunut valokuvaaja luo rennon ilmapiirin, sinun tehtäväksesi jää nauttia seikkailusta ja valmistautua näkemään kaikkein kauneimmat kuvat sinusta.

Setting free the passion and mystery


Boudoirkuvaus on kuin taikuutta - sinun pitää vain uskaltaa heittäytyä uuteen, lumoavaan maailmaan. Kuvauksen jälkeen tunnet olosi voimakkaaksi ja nähtyäsi kuvagallerian et ole entisesi - näet itsesi uudella tavalla kauniina, vahvana ja valovoimaisena. Varaa oma kuvausaikasi täyttämällä alla oleva lomake ja saat vapaana olevat kuvausajat tiedoksesi! 

Kuvauselämys sisältää

Valitse seikkailusi tarkoin, sillä joku niistä voi muuttaa koko todellisuutesi.

Asiakaskokemuksia

Anna toukokuu / 2024

Haastatteluni boudoiraiheisessa artikkelissa.

Anna toukokuu / 2024

Haastatteluni boudoiraiheisessa artikkelissa.

Jos odotat merkkiä varataksesi boudoir-kuvauksen… TÄMÄ ON SE! 🪄


Oletko jo pitkään haaveillut uusista kuvista, jotka tuovat parhaat puolesi esille? Kuvista, jotka ovat herkkiä, kauniita, sensuelleja, ehkä jopa rohkeita. Varaa itsellsi kuvausaika, joka toteuttaa unelmasi. Kuvaamme 15.8.-18.8. upeassa hotellimiljöössä, Helsingissä. Kuvaus järjestetään yksityisessä, lumoavasti sisustetussa sviitissä. 290€:n kuvauspaketti sisältää tunnin kiireettömän kuvausajan lisäksi kuohuviiniä (open bar) sekä 15 kauniisti editoitua kuvaa digitaalisessa muodossa (galleriasta itse valiten).


Täytä lomake ja lähetän sinulle tiedoksi vapaat kuvausajat!


"JÄNNITIN IHAN HIRVEÄSTI, MUTTA TÄÄHÄN ON KUIN OLISI YSTÄVÄN KANSSA HOTELLILOMALLA - SKUMPPAA, VAATTEIDEN SOVITUSTA JA KUVIA." - SARA (BOUDOIR-ASIAKAS)

15.8. kuvausajat (torstai)

09:30 - 10:30 / varattu

11:00 - 12:00 / varattu

12:30 - 13:30 / varattu

14:00 - 15:00 / varattu

15:30 - 16:30

17:00 - 18:00

18:30 - 19:30

20:00 - 21:00

16.8. kuvausajat (perjantai)

09:30 - 10:30 / varattu

11:00 - 12:00

12:30 - 13:30

14:00 - 15:00

15:30 - 16:30

17:00 - 18:00

18:30 - 19:30

20:00 - 21:00 / varattu

17.8. kuvausajat (lauantai)

10:00 - 11:00

11:30 - 12:30

13:00 - 14:00

14:30 - 15:30

16:00 - 17:00

17:30 - 18:30

19:00 - 20:00

20:30 - 21:30 / varattu

18.8. kuvausajat (sunnuntai)

09:00 - 10:00

10:30 - 11:30

12:00 - 13:00 / varattu

13:30 - 14:30 / varattu

15:00 - 16:00 / varattu

16:30 - 17:30 / varattu

18:00 - 19:00 / varattu

19:30 - 20:30 / varattu

Kuvaus järjestetään ainutlaatuisessa hotellimiljöössä, ykstyisessä suitessa. Pakettiin sisältyy tunnin kiireettömän kuvausajan lisäksi lasi kuohuvaa sekä 15 kappaletta kauniisti editoituja kuvia digitaalisessa muodossa, galleriasta itse valiten. Kuvausaika on varattu vain sinulle, hetki on yksityinen ja turvallinen - kuvaustilassa ei ole muita ihmisiä ja asun vaihtamista varten on varattu oma tila. Ohjeet onnistuneeseen kuvauspäivään saat hyvissä ajoin! Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi herää kysyttävää. Olen täällä sinua varten.

Kuvauspaketin kokonaishinta on 290€, josta maksetaan 80€:n varausmaksu varauksen yhteydessä. Varausmaksu lukitsee ajan kalenteriin. Loppulasku (210€) tulee kuvagalleriasi kanssa. Voit maksaa loppulaskun joustavasti ja korottomasti erämaksuilla. Lukitset ajan varauskalenteriin lähettämällä esimerkiksi kuvakaappauksen maksutositteesta. (Miksi varauksesta peritään varausmaksu? Maksu peritään, jotta vältytään tyhjiltä kuvausajoilta ja kaikki jonossa olevat saavat mahdollisuuden varata ajan. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruuttaessa ajan, mutta viimeistään viikkoa ennen kuvauspäivää tehty peruutus voidaan siirtää seuraavaan kuvaukseen.)


Olen Natalie, boudoiriin erikoistunut ammattikuvaaja, jonka missiona on tehdä kuvaustilanteesta hetki, jossa juuri Sinä voit loistaa omalla ainutlaatuisella tavallasi. Uskon vahvasti boudoirkuvauksen taikaan ja siihen, että jokaisella meistä on oma tarinamme ja omat piirteemme, jotka tekevät meistä kauniita juuri sellaisina kuin olemme. Luon ympäristön, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja itsevarmaksi.


Boudoirkuvaus voi olla sensuelli, rohkea, herkkä - tai jotain muuta, mikä tuntuu juuri sinusta oikealta ja hyvältä. Ei ole mitään tiettyä yhtä ja oikeaa tapaa toteuttaa boudoirkuvaus. Voit pukea yllesi asun, joka tuntuu mukavalta ja jossa tunnet itsesi kauniiksi. Voit riisuutua juuri sen verran, mikä tuntuu sinusta hyvältä ja päättää sen vaikka vasta kuvauksen edetessä. Kuvaushetki on turvallinen tila, jossa tärkeintä on se, että kokemus on Sinulle mukava, unohtumaton ja voimaa antava elämys. Ehkä astut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle tai haluat vahvistaa omaa naisellisuuttasi ja nähdä itsesi uudessa valossa.

Kysymyksiä ja pelkoja? Anna kun arvaan...


Minä ja lukemattomat muut naiset ovat miettineet samoja kysymyksiä, joten älä huoli - kaikkeen löytyy vastaus.


Pelko: "En pidä siitä, miltä näytän valokuvissa..."

Vastaus: Ei huolta - olen asiantuntija ja ohjaan sinua koko valokuvauksen ajan. Tiedän, kuinka poseerata, jotta nainen näyttää kauniilta kaikkien muotojen ja oman kokonsa kanssa! Ohjaan sinua ilmeistäsi aina sormenpäihisi asti.


Pelko: "En ole varma itsestäni, kuten sivustosi mallit..."

Vastaus: Arvaa mitä? He tunsivat samoin. Lähes jokainen nainen, jonka valokuvaan, EI suinkaan ole malli, vaan he ovat tavallisia naisia - aivan kuten sinäkin. Lupaan, että kun olemme valmiita, tunnet olosi mukavaksi omassa ihossasi ja valmiit kuvat nähtyäsi päästät irti negatiivisista asioista, joita olet ehkä ajatellut ulkonäöstäsi.


Pelko: "En ole saavuttanut painonpudotustavoitteitani..."

Vastaus: Olet upea - nyt ja aina! Painosi EI määritä sinua, eikä vaikuta kauneuteesi millään tavalla. Mitkään epävarmuudet, joita sinulla on, eivät ole este onnistuneille boudoirkuville.


Tiedän, sinulla voi vielä olla vastaamattomia kysymyksiä. Ethän epäröi ottaa yhteyttä! Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys:


Mitä voin odottaa kuvaukselta? Mukavaa, rentoa ja kiireetöntä kuvaushetkeä, jossa ehkä ylität oman mukavuusalueesi ja löydät uusia puolia itsestäsi. Ja totta kai upeat kuvat, joissa näet itsesi aivan uudessa valossa.


Mitä minun tulisi pukea päälleni? Kuvauslookisi saa olla juuri sellainen kuin sinä olet. Tyylisi voi olla luonnollinen, rohkea tai sensuelli - kunhan koet sen omaksesi. Kuvauslook on parhaimmillaan silloin, kun se sopii juuri sinun tyyliisi ja jossa koet olevasi kauneimmillasi.


Jaetaanko kuviani verkossa? Ei missään tapauksessa, jos et siihen itse anna lupaa.


Entä jos olen ujo kameran edessä? Olet juuri sellainen kuin olet, jätä kaikki muu minulle.


Onko kuviani käsitelty jälkikäteen? Kuvat editoidaan kauniiksi online galleriaksi, josta saat valita kaikkein ihanimmat itsellesi!


Voinko maksaa laskun osamaksulla? Voit maksaa laskun joustavasti erissä.

Kysy omaa kuvausaikaasi täyttämällä yhteystietolomake.


Voimaa valokuvauksesta - löydä sisäinen hehkusi 


Onko aika nähdä itsesi aivan uudessa valossa tai antaa puolisolle lahjaksi upeita kuvia ? Tarjoan ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä juuri sen, upeassa hotellimiljöössä, Helsingissä 15.8.-18.8


📸 Haluatko ainutlaatuisen muotokuvan?

🌆 Etsitkö eksklusiivistä kuvauskokemusta upeassa miljöössä?

👩‍🎨 Kaipaatko ammattitaitoisen valokuvaajan luomaa, juuri sinulle räätälöityä kuvagalleriaa?


Miten voin auttaa sinua? ✨


🖤 Henkilökohtaisesti räätälöidyt valokuvaukset, jotka tuovat esille kauneutesi.

🖤 Upea ja ainutlaatuinen kuvausympäristö.

🖤 290€:n paketti sisältää tunnin kuvausajan, kuohuviiniä ja 15 ammattimaisesti editoitua kuvaa digitaalisessa muodossa, valitse mieleisesi kuvat galleriasta.

🖤 Ilmoittautuminen on helppoa - täytä yhteystietolomake ja varmista paikkasi valokeilassa!