HERKKIÄ, SENSUELLEJA, TYYLIKKÄITÄ - EHKÄ myös ROHKEITA KUVIA SINUSTA

ASTU BOUDOIRIN LUMOAVAAN MAAILMAAn!


Haluaisitko nähdä itsesi aivan uudessa valossa? Juhlia tärkeää päivää tai elämän käännekohtaa? Ehkä nyt on aika kokea jotakin kuplivan hauskaa, kevyttä ja erilaista? Entä jos varaat itsellesi ylellisen kuvauselämyksen Tampereella 11. - 14.7. hengästyttävän kauniissa kartanomiljöössä, ja hyppäät kesäiseen seikkailuun, joka voi parhaimmillaan muuttaa kaiken. Ammattitaitoinen, boudoirkuvauksiin erikoistunut valokuvaaja luo rennon ilmapiirin samalla, kun nautit seikkailusta ja valmistaudut näkemään kaikkein kauneimmat kuvat Sinusta!  


Boudoirkuvaus on kuin taikuutta - sinun pitää vain uskaltaa heittäytyä uuteen, lumoavaan maailmaan. Kuvauselämyksen jälkeen tuntuu, kuin olisit löytänyt resetointi -painikkeen. Tunnet olosi voimakkaaksi ja nähtyäsi kuvagallerian et ole enää entisesi - näet itsesi uudella tavalla kauniina, vahvana ja valovoimaisena. Anna minun näyttää sinulle, miten kaunis todella olet - varaa oma kuvausaikasi täyttämällä alla oleva lomake ja saat vapaana olevat kuvausajat tiedoksesi!  Tarkempia yksityiskohtia kuvauksesta, asiakaskokemuksista ja hintatiedoista löydät alempaa.

01 / 07

Jokainen kuvauselämys sisältää

Asiakaskokemuksia & artikkeleja

Anna 05/24


Artikkeli boudoirkuvauksista ja haastatteluni Annassa

Anna 05/24


Artikkeli boudoirkuvauksista ja haastatteluni Annassa

Jos odotat merkkiä varataksesi boudoirelämyksen… TÄMÄ ON SE!


Olet jo pitkään haaveillut kuvista, jotka tuovat parhaat puolesi esille. Kuvista, jotka ovat tyylikkäitä, herkkiä, kauniita, sensuelleja, ehkä jopa rohkeita. Galleria täynnä pelkkää kauneutta. Nyt sinulla on mahdollisuus varata itsellesi aika yksityiseen boudoirkuvaukseen! Kuvaan 11. - 14.7. hengästyttävän kauniissa kartanomiljöössä, Tampereella. Kuvaus järjestetään yksityisessä, lumoavasti sisustetussa sviitissä. 290€:n kuvauspaketti sisältää tunnin kiireettömän kuvausajan lisäksi tyylikkäät kuvausasusteet, kuohuviiniä sekä 15 ammattimaisesti editoitua kuvaa digitaalisessa muodossa (runsaasta galleriasta itse valiten).


Täytä lomake ja lähetän sinulle tiedoksi vapaat kuvausajat!

11.7. (torstai)

10:00 - 11:00 / varattu

12:00 - 13:00 / varattu

13:30 - 14:30 / varattu

15:30 - 16:30/ varattu

17:00 - 18:00/ varattu


12.7. (perjantai)

09:30 - 10:30 / varattu

12:00 - 13:00 / varattu

13:30 - 14:30 / varattu

15:00 - 16:00 / varattu

16:30 - 17:30

13.7. (lauantai)

09:00 - 10:00 / varattu

12:00 - 13:00

13:30 - 14:30 / varattu

15:00 - 16:00

16:30 - 17:30/ varattu

14.7. (sunnuntai)

09:00 - 10:00/ varattu

10:30 - 11:30 / varattu

12:00 - 13:00 / varattu

13:30 - 14:30 / varattu

15:00 - 16:00 / varattu

Kuvaus järjestetään ainutlaatuisessa kartanomiljöössä (kuten yllä olevassa videossa). Pakettiin sisältyy tunnin kiireettömän kuvauselämyksen lisäksi kuohuviiniä sekä 15 kappaletta kauniisti editoituja kuvia digitaalisessa muodossa, galleriasta itse valiten. Kuvausaika on varattu vain sinulle, hetki on yksityinen ja turvallinen - kuvaustilassa ei ole muita ihmisiä ja asun vaihtamista varten on varattu oma tila. Ohjeet onnistuneeseen kuvauspäivään saat hyvissä ajoin. Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi herää kysyttävää. Olen täällä sinua varten.

Kuvauspaketin kokonaishinta on 290€, josta maksetaan 80€:n varausmaksu varauksen yhteydessä. Varausmaksu lukitsee ajan kalenteriin. Loppulasku (210€) tulee kuvagalleriasi kanssa. Voit maksaa loppulaskun joustavasti ja korottomasti erämaksuilla. (Miksi varauksesta peritään varausmaksu? Maksu peritään, jotta vältytään tyhjiltä kuvausajoilta ja kaikki jonossa olevat saavat mahdollisuuden varata ajan. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruuttaessa ajan, mutta viimeistään viikkoa ennen kuvauspäivää tehty peruutus voidaan siirtää seuraavaan kuvaukseen.)


Boudoirkuvaus voi olla sensuelli, rohkea, herkkä - tai jotain muuta, mikä tuntuu juuri sinusta oikealta ja hyvältä. Ei ole mitään tiettyä yhtä ja oikeaa tapaa toteuttaa boudoirkuvaus. Voit pukea yllesi asun, joka tuntuu mukavalta ja jossa tunnet itsesi kauniiksi. Voit riisuutua juuri sen verran, mikä tuntuu sinusta hyvältä ja päättää sen vaikka vasta kuvauksen edetessä. Kuvaushetki on turvallinen tila, jossa tärkeintä on se, että kokemus on Sinulle mukava, unohtumaton ja voimaa antava elämys. Ehkä astut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle tai haluat vahvistaa omaa naisellisuuttasi ja nähdä itsesi aivan uudessa valossa.


Olet ehkä harkinnut boudoirkuvausta jo pidempään ja nyt olet täällä; vain meille naisille varatussa tilassa - lämpimästi tervetuloa! Olen Natalie, ammattikuvaaja, jonka missiona on tehdä kuvaustilanteesta hetki, jossa juuri Sinä voit loistaa omalla ainutlaatuisella tavallasi. Uskon vahvasti siihen, että jokaisella meistä on oma tarinamme ja omat piirteemme, jotka tekevät meistä kauniita juuri sellaisina kuin olemme. Luon sinulle kuvausympäristön, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja itsevarmaksi.

Haluatko jutella boudoirkuvauksesta? Olen täällä sinua varten! Lähetä viesti tai soita: hello@ellanatalie.fi tai 050-3530776.Entä mitä on boudoir? Voiko boudoir-valokuvaus todella muuttaa jotakin? Katso itse ja tutustu galleriaan (alla), joissa naiset juhlistavat itseään juuri sellaisina kuin he ovat!


"JÄNNITIN IHAN HIRVEÄSTI, MUTTA TÄÄHÄN ON KUIN OLISI YSTÄVÄN KANSSA HOTELLILOMALLA - SKUMPPAA, VAATTEIDEN SOVITUSTA JA KUVIA." - SARA (BOUDOIR-ASIAKAS)

01 / 08

Kysymyksiä ja pelkoja? Anna kun arvaan...


Minä ja lukemattomat muut naiset ovat miettineet samoja kysymyksiä, joten älä huoli - kaikkeen löytyy vastaus.


Pelko: "En pidä siitä, miltä näytän valokuvissa..."

Vastaus: Ei huolta - olen asiantuntija ja ohjaan sinua koko valokuvauksen ajan. Tiedän, kuinka poseerata, jotta nainen näyttää kauniilta kaikkien muotojen ja oman kokonsa kanssa! Ohjaan sinua ilmeistäsi aina sormenpäihisi asti.


Pelko: "En ole varma itsestäni, kuten sivustosi mallit..."

Vastaus: Arvaa mitä? He tunsivat samoin! Lähes jokainen nainen, jonka valokuvaan, EI ole malli, vaan he ovat ihan tavallisia naisia - aivan kuten sinäkin. Lupaan, että kun olemme valmiita, tunnet olosi mukavaksi omassa ihossasi ja valmiit kuvat nähtyäsi päästät irti negatiivisista asioista, joita olet ehkä ajatellut ulkonäöstäsi.


Pelko: "En ole saavuttanut painonpudotustavoitteitani..."

Vastaus: Olet upea - nyt ja aina! Painosi EI määritä sinua, eikä vaikuta kauneuteesi millään tavalla. Mitkään epävarmuudet, joita sinulla on, eivät ole ongelma - lupaan sen!


Tiedän, sinulla voi vielä olla vastaamattomia kysymyksiä. Ethän epäröi ottaa yhteyttä! Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys:


Mitä voin odottaa kuvaukselta? Mukavaa, rentoa ja kiireetöntä kuvaushetkeä, jossa ehkä ylität oman mukavuusalueesi ja löydät aivan uusia puolia itsestäsi. Ja totta kai upeat kuvat, joissa näet itsesi aivan uudessa valossa.


Mitä minun tulisi pukea päälleni? Kuvauslookisi saa olla juuri sellainen kuin sinä olet. Tyylisi voi olla luonnollinen, rohkea tai sensuelli - kunhan koet sen omaksesi. Kuvauslook on parhaimmillaan silloin, kun se sopii juuri sinun tyyliisi ja jossa koet olevasi kauneimmillasi.


Jaetaanko kuviani verkossa? Ei missään tapauksessa, jos et siihen itse anna lupaa.


Entä jos olen ujo kameran edessä? Olet juuri sellainen kuin olet, jätä kaikki muu minulle.


Onko kuviani käsitelty jälkikäteen? Kaikki kuvat editoidaan kauniiksi online galleriaksi, josta saat valita kaikkein ihanimmat itsellesi!


Voinko maksaa laskun osamaksulla? Voit maksaa laskun joustavasti erissä.

Voimaa valokuvauksesta - Löydä sisäinen hehkusi 


Onko aika nähdä itsesi aivan uudessa valossa ja antaa itsellesi lahjaksi upeita kuvia? Tarjoan ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä juuri sen, hengästyttävän kauniissa kartanoympäristössä, Tampereella 11. - 14.7.


📸 Haluatko ainutlaatuisen muotokuvan itsestäsi?

🌆 Etsitkö eksklusiivistä kuvauselämystä upeassa miljöössä?

👩‍🎨 Kaipaatko ammattitaitoisen valokuvaajan luomaa, juuri sinulle räätälöityä kuvagalleriaa?


Miten voin auttaa sinua? ✨


🖤 Henkilökohtaisesti räätälöidyt valokuvaukset, jotka tuovat esille ainutlaatuisen kauneutesi.

🖤 Upea kuvausympäristö.

🖤 290€:n paketti sisältää tunnin kuvauselämyksen, kuvausasusteet, kuohuviiniä sekä 15 ammattimaisesti editoitua kuvaa digitaalisessa muodossa - valitset mieleisesi kuvat galleriasta.

🖤 Ajan varaaminen on helppoa - täytä yhteystietolomake ja olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti kesäistä seikkailua!