Tervetuloa boudoirkuvauksiin Tampereelle 17.-19.5.


Tule mukaan lumoavaan kuvauspäivään Tampereelle 17.-19.5.2024. Täytä yhteystietolomake, niin saat vapaana olevat kuvausajat tiedoksesi!

Lämpimästi tervetuloa boudoirin

lumoavaan maailmaan!


Jos odotat merkkiä varataksesi boudoir-kuvauksen… TÄMÄ ON SE!


Täytä lomake ja lähetän sinulle tiedoksi vapaat kuvausajat!


Oletko jo pitkään ollut haaveillut uusista kuvista, jotka tuovat parhaat puolesi esille? Kuvista, jotka ovat herkkiä, kauniita, sensuelleja, ehkä jopa rohkeita. Tule mukaan valokuvauspäivään, joka toteuttaa unelmasi! Kuvaamme 17.-19.5. upeassa kartanomiljöössä, Tampereella. Kuvaus järjestetään yksityisessä, lumoavasti sisustetussa tilassa. 270€:n kuvauspaketti sisältää 45 minuutin kiireettömän kuvausajan lisäksi 15 kauniisti editoitua kuvaa digitaalisessa muodossa (galleriasta itse valiten).

17.5. kuvausajat (perjantai)

10:00 - 10:45 / varattu

11:00 - 11:45 / varattu

12:00 - 12:45 / varattu

13:00 - 13:45/ varattu

14:00 - 14:45 / varattu

15:15 - 16:00

16:30 - 17:15

18:00 - 18:45 / varattu

19:15 - 20:00

18.5. kuvausajat (lauantai)

09:45 - 10:30 / varattu

10:45 - 11:30

12:00 - 12:45 / varattu

13:15 - 14:00

14:30 - 15:15

15:00 - 15:45 / varattu

16:00 - 16:45 / varattu

17:15 - 18:00

18:30 - 19:15

19.5. kuvausajat (sunnuntai)

08:00 - 08:45 / varattu

09:00 - 09:45/ varattu

10:00 - 10:45 / varattu

11:00 - 11:45 / varattu

12:00 - 12:45 / varattu

13:00 - 13:45/ varattu

14:00 - 14:45 / varattu

15:00 - 15:45 / varattu

16:00 - 16:45 / varattu

Kuvaus järjestetään ainutlaatuisessa kartanomiljöössä (kuten yllä olevassa videossa). Pakettiin sisältyy 45 minuutin kiireettömän kuvausajan lisäksi 15 kappaletta kauniisti editoituja kuvia digitaalisessa muodossa, galleriasta itse valiten. Kuvausaika on varattu vain sinulle, hetki on yksityinen ja turvallinen - kuvaustilassa ei ole muita ihmisiä ja asun vaihtamista varten on varattu oma tila. Kuvaushetkeen sisältyy myös lasillinen kuplivaa tai virvoitusjuoma. Ohjeet onnistuneeseen kuvauspäivään saat hyvissä ajoin! Ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi herää kysyttävää. Olen täällä sinua varten.

Kuvauspaketin kokonaishinta on 270€, josta maksetaan 80€:n varausmaksu varauksen yhteydessä. Varausmaksu lukitsee ajan kalenteriin. Loppulasku (190€) tulee kuvagalleriasi kanssa. Voit maksaa loppulaskun joustavasti ja korottomasti erämaksuilla. (Miksi varauksesta peritään varausmaksu? Maksu peritään, jotta vältytään tyhjiltä kuvausajoilta ja kaikki jonossa olevat saavat mahdollisuuden varata ajan. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruuttaessa ajan, mutta viimeistään viikkoa ennen kuvauspäivää tehty peruutus voidaan siirtää seuraavaan kuvaukseen.)


Olet ehkä harkinnut boudoirkuvausta jo pidempään ja nyt olet täällä; vain meille naisille varatussa tilassa - lämpimästi tervetuloa!


Olen Natalie, ammattikuvaaja, jonka missiona on tehdä kuvaustilanteesta hetki, jossa juuri Sinä voit loistaa omalla ainutlaatuisella tavallasi. Uskon vahvasti siihen, että jokaisella meistä on oma tarinamme kerrottavana ja omat piirteemme, jotka tekevät meistä kauniita juuri sellaisina kuin olemme. Olipa kyseessä sitten muotokuvaus, brändi- tai boudoirkuvaus, pyrin aina luomaan ympäristön, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Tutustutaanko lisää? Klikkaa tästä!


Boudoirkuvaus voi olla sensuelli, rohkea, kaunis - tai jotain muuta, mikä tuntuu juuri sinusta oikealta ja hyvältä. Ei ole mitään tiettyä yhtä ja oikeaa tapaa toteuttaa boudoirkuvaus. Voit pukea yllesi asun, joka tuntuu mukavalta ja jossa tunnet itsesi kauniiksi. Voit riisuutua juuri sen verran, mikä tuntuu sinusta hyvältä ja päättää sen vaikka vasta kuvauksen edetessä. Kuvaushetki on turvallinen tila, jossa tärkeintä on se, että kokemus on Sinulle mukava, unohtumaton ja voimaa antava elämys. Ehkä astut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle tai haluat vahvistaa omaa naisellisuuttasi ja nähdä itsesi aivan uudessa valossa.

Tervetuloa boudoirkuvauksiin Tampereelle!


Varaa oma aikasi Tampereelle 17.-19.5. Kuvausajat täyttyvät nopeasti! Lisätiedot: hello@ellanatalie.fi tai 050-3530776Entä mitä on boudoir? Voiko boudoir-valokuvaus todella muuttaa jotakin? Katso itse ja tutustu gallerioihin (alla), joissa naiset juhlistavat itseään juuri sellaisina kuin he ovat! (Klikkaa kuvaa, niin pääset kurkistamaan galleriaan.)
"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty."Kysymyksiä ja pelkoja? Anna kun arvaan...


Minä ja lukemattomat muut naiset ovat miettineet samoja kysymyksiä, joten älä huoli - kaikkeen löytyy vastaus.


Pelko: "En pidä siitä, miltä näytän valokuvissa..."

Vastaus: Ei huolta - olen asiantuntija ja ohjaan sinua koko valokuvauksen ajan. Tiedän, kuinka poseerata, jotta nainen näyttää kauniilta kaikkien muotojen ja oman kokonsa kanssa! Ohjaan sinua ilmeistäsi aina sormenpäihisi asti.


Pelko: "En ole varma itsestäni, kuten sivustosi mallit..."

Vastaus: Arvaa mitä? He tunsivat samoin! Lähes jokainen nainen, jonka valokuvaan, EI ole malli, vaan he ovat ihan tavallisia naisia - aivan kuten sinäkin. Lupaan, että kun olemme valmiita, tunnet olosi mukavaksi omassa ihossasi ja valmiit kuvat nähtyäsi päästät irti negatiivisista asioista, joita olet ehkä ajatellut ulkonäöstäsi.


Pelko: "En ole saavuttanut painonpudotustavoitteitani..."

Vastaus: Olet upea - nyt ja aina! Painosi EI määritä sinua, eikä vaikuta kauneuteesi millään tavalla. Mitkään epävarmuudet, joita sinulla on, eivät ole ongelma - lupaan sen!


Tiedän, sinulla voi vielä olla vastaamattomia kysymyksiä. Ethän epäröi ottaa yhteyttä! Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys:


Mitä voin odottaa kuvaukselta? Mukavaa, rentoa ja kiireetöntä kuvaushetkeä, jossa ehkä ylität oman mukavuusalueesi ja löydät aivan uusia puolia itsestäsi. Ja totta kai upeat kuvat, joissa näet itsesi aivan uudessa valossa.


Mitä minun tulisi pukea päälleni? Kuvauslookisi saa olla juuri sellainen kuin sinä olet. Tyylisi voi olla luonnollinen, rohkea tai sensuelli - kunhan koet sen omaksesi. Kuvauslook on parhaimmillaan silloin, kun se sopii juuri sinun tyyliisi ja jossa koet olevasi kauneimmillasi.


Jaetaanko kuviani verkossa? Ei missään tapauksessa, jos et siihen itse anna lupaa.


Entä jos olen ujo kameran edessä? Olet juuri sellainen kuin olet, jätä kaikki muu minulle.


Onko kuviani käsitelty jälkikäteen? Kaikki kuvat editoidaan kauniiksi online galleriaksi, josta saat valita kaikkein ihanimmat itsellesi!


Voinko maksaa laskun osamaksulla? Voit maksaa laskun joustavasti erissä.

Tervetuloa boudoirkuvauksiin Tampereelle 17.-19.5!


Varaa oma kuvausaikasi täyttämällä yhteystietolomake ja tiedustelemalla vapaita kuvausaikoja.


Lämpimästi tervetuloa boudoirin lumoavaan maailmaan 🖤

Voimaa valokuvauksesta - Paljasta sisäinen hehkusi 


Onko aika nähdä itsesi aivan uudessa valossa, antaa puolisolle lahjaksi upeita kuvia tai uusia sosiaalisen median sisältöäsi ? Tarjoan ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä juuri sen, upeassa kartanoympäristössä, Tampereella 17.-19.5.


📸 Haluatko ainutlaatuisen muotokuvan, brändikuvia tai boudoir-otoksia?

🌆 Etsitkö eksklusiivistä kuvauskokemusta upeassa miljöössä?

👩‍🎨 Kaipaatko ammattitaitoisen valokuvaajan luomaa, juuri sinulle räätälöityä kuvagalleriaa?


Miten voin auttaa sinua? ✨


🖤 Henkilökohtaisesti räätälöidyt valokuvaukset, jotka tuovat esille ainutlaatuisen kauneutesi.

🖤 Upea ja ainutlaatuinen kuvausympäristö.

🖤 270€:n paketti sisältää 45 minuutin kuvausajan ja 15 ammattimaisesti editoitua kuvaa digitaalisessa muodossa, valitse mieleisesi kuvat galleriasta.

🖤 Ilmoittautuminen on helppoa - täytä yhteystietolomake ja varmista paikkasi valokeilassa: